Aici veți găsi un mic jurnal gastronomic portughez unde încercăm să aducem informații noi și interesante, uneori chiar informații de culise despre arta culinară portugheză, materia primă din clasa Premium pe care o importăm din Portugalia pentru a oferi oaspeților noștri gusturi și texturi unice în România, despre vinurile excelente produse din strugurii portughezi de excepție, deserturi savuroase, evenimentele speciale pe care le găzduim precum și multe alte aspecte din gastronomia portugheză. Lectură plăcută!
5 motive pentru care peștele oceanic portughez este cel mai bun pește din lume

De ce atât de mulți bucătari faimoși, bloggeri și critici culinari ridică peștele portughez la rang de cinste și îl claseasă pe locul principal în topul calitativ internațional? Citește mai departe
Vinho Verde | povestea tânărului vin spumant și asocierile sale culinare

Cu o mineralitate intensă, arome de fructe exotice, arome florale și o aciditate vibrantă, Vinho Verde este un invitat binevenit la masă. De când au descoperit latura bahică a Portugaliei, somelieri recunocuți în plan internațional, continuă să „vâneze” vinurile specifice locului ridicând Vinho Verde la rang de cinste în fiecare an, odată cu fiecare nouă lansare pe piață. Citește mai departe
Seafood Street Fest I Uma Festa Portuguesa I 10-12 iunie

În weekendul 10 – 12 iunie sărbătorim Portugalia cu Seafood Street Fest!
Sărbătoarea se va deschide vineri, 10 iunie, de la 18:00 și se va întinde până duminică seara. Programul este plin de surprize muzicale, culinare și bahice pe care le veți găsi pe strada Emile Zola #2 vineri, de la 18:00 și până la 22:00, sâmbătă, de la 14:00 până la 22:00 și duminică, între 14:00 și 22:00. Citește mai departe